top of page

Voor fotografen:
Boudoir Workshop 

Wil je er graag bij zijn volgende keer? Zet jezelf op de wachtlijst, dan neem ik contact met jou op zodra een nieuwe datum bekend is.

Wil jij graag meer leren over Boudoir fotografie en je portfolio opbouwen? 

We beginnen in deze workshop met het doornemen wat Boudoir fotografie inhoud, het poseren van jouw klanten en hoe jij de mooiste foto's krijgt met natuurlijk lichtinval.

Er zal een model aanwezig zijn en je hebt genoeg tijd om foto's te maken. Ik zal je begeleiden tijdens de shoot en al je vragen beantwoorden. De foto's mag je gebruiken voor je eigen portfolio.

 

Workshop datum: 19 Maart 2023 - VOL

Workshop tijd: 10:30 - 14:30

Locatie: Boutique Studio Lux, Generaal de Bonsweg 1, 5363 ST Velp.

De workshop is voor max. 5 personen.  

Workshop datum Januari:  28 Januari 2023  - VOL

Workshop datum Maart: 19 Maart 2023 - VOL  

Wil je er graag bij zijn volgende keer? Zet jezelf op de wachtlijst en ik zal meteen contact opnemen zodra een nieuwe datum bekend is.

1-3 2.jpg
workshopboudoir.jpg
workshopboudoir.jpg
"Onlangs heb ik de workshop boudoir fotografie gevolgd. Een aanrader!! Pamela is heel enthousiast en dat zorgt meteen voor een fijne sfeer. Ze legt duidelijk de poses uit en weet een hele mooie setting te creëren. Wat mij betreft een garantie dat je met prachtige foto's naar huis gaat. Ik heb er heel veel van geleerd: poseren van modellen, werken met natuurlijk licht en ook hoeveel diverse foto's je kunt maken van één setting. Heel tof! Dankjewel voor deze mooie workshop!!"

Tamara Boumanss

bottom of page