top of page
1-3 2.jpg

THE BOUDOIR EXPERIENCE

THE BOUDOIR EXPERIENCE

3-2.jpg
1-18.jpg

"Quit hiding your magic. The world is ready for you"

Heb je nog vragen of durf je de stap nog niet te nemen dan kan je een kennismakingsgesprek aanvragen. Kan over de telefoon of je kan een kijkje nemen in de studio in Wijchen. 

Als je eenmaal je sessie hebt ingeboekt dan zal ik doornemen met jou wat je wensen en ideeën zijn voor deze shoot. 

Ik zal dan alle informatie doorsturen om je voor te bereiden voor de sessie. 

De fotosessie zal plaats vinden in mijn studio in Wijchen. Op de dag van je sessie gaan we kijken wat je mee hebt genomen in lingerie. Ook heb ik een 'client closet' vol met lingerie, body sieraden, stockings etc wat je kan gebruiken tijdens jouw boudoir fotoshoot.

Als je makeup en haarstyling hebt geboekt dan zal de visagiste doornemen welke look je zou willen en wat zou passen bij je lingerie. Makeup en haar duurt ongeveer 90 minuten en hebben we de tijd om elkaar te leren kennen. 

Tijdens de fotosessie zal ik je helpen met de poses, het is een workout en de poses zullen raar aanvoelen maar komt helemaal goed! Trust me! Er zal ook wel wat gelachen worden maar dat hoort er ook bij. 

Het word gewoon een gezellige dag. 

Na de fotosessie krijg je foto's in een privé online gallery en kan je foto's uitkiezen. Het is ook mogelijk om voor de 'reveal' een afspraak te maken en samen door te nemen en dan ook album of prints te bestellen. 

F.A.Q

Worden mijn afbeeldingen gedeeld?

Sessies zijn 100% privé en afbeeldingen worden nooit ergens gedeeld zonder jouw toestemming. 

Bewerk jij de foto's?

Bij elke sessie is retoucheren inbegrepen. Ik zal de huid wat zachter maken en eventuele blauwe plekken of andere vlekken die je hebt op de dag van je sessie verwijderen. Ik zal niet iemand voller of slanker maken met het bewerken van foto's. Ik werk samen met klanten om de meest flatterende poses en belichting te vinden om hun beste eigenschappen te benadrukken. Als er iets is waar je je  zelfbewust over voelt, laat het me dan weten. 

Waar vindt de sessie plaats?

Ik gebruik mijn home- studio. Dit is een aangeklede studio met verschillende settings die ik kan gebruiken. Maar ik shoot ook op locatie! Ik heb verschillende gave locaties waar we kunnen fotograferen of als je zelf een locatie hebt dan hoor ik het graag. 

1-2 2.jpg

bottom of page